Info

 

Hos oss är ett steg 1 alltid vad din bil klarar att leverera utan att byta någon hårdvara vi har alltså inte steg 1 och 2 där det skiljer 10 hästkrafter med en prisskillnad utan här tar vi oss den extra tiden och gör din bil optimal utan att snåla på vad bilen kan leverera!

Steg 2 kräver alltid att något byts ut på bilen t.ex. Avgassystem & intercooler etc.

Steg 3 När ni t.ex. bytt turbo och bilen kräver en total ommappning!

 

Garantier

Vi lämnar 2 års garanti att våran mjukvara inte orsakar några problem med er bil t.ex. felkoder etc samt att den lämnar den effekt som är lovad.

 

Priser / Betalning

Priser som anges av oss är inklusive moms om inte annat anges.
Betalning sker med Swish eller Faktura.

 

Förberedelser inför optimering

Se till att eran bil är servad och i gott skick, inga stora oljeläckage eller oljud. Se även till att bilen är tankad minst halv tank för ev provkörning som krävs i samband med optimering. Bilen skall gå normalt och vara körbar innan optimering om inte annat är överenskommet vid bokning. Bilen skall också vara laglig att framföra på allmän väg det vill säga besiktad skattad och försäkrad. Känner ni till att er bil sätter felkoder nämn gärna det vid bokningen. Se även till att batteriet är tillgängligt, sitter det i bagaget så vill vi gärna att bagaget är tömd.

 

Skall vi komma ut och optimera er bil på plats?

Vi kommer gärna ut och besöker er och optimerar eran bil hos er om ni har svårt att komma till oss. Då behöver vi ha tillgång till ström för att ladda bilens batteri samt laptop. Kontakta oss gärna för mer info.

 

Företagsbilar

Har ert företag en eller fler bilar? Vill ni ha en unik lösning för erat företag? Kontakta oss med information angående ert företag och vagnpark!

Ansvar

Det är ALLTID kundens ansvar att bilens kondition är god nog för utfört arbete och all trimning sker på egen risk.
Hall Motorsport ansvar ej för skador på motor eller drivlina efter utförd trimning.
Hall Motorsport står ej för reparationner, stillestånd, ersättningsbil eller förlorad inkomst vid ev motor eller drivlineskador.
Vid bokad tid godkänner kund att det är kundens ansvar att bilen är i gott nog skick för att utföra valda tjänster och godkänner att Hall motorsport (NMH Motorsport AB) ej ansvarar för dem skador som kan uppkomma vid höjning av bilens effekt eller dem problem som kan uppkomma vid kontroll hos besiktningsorgan.